ФИТНЕС ТРЕНЕРИ ДРАГОЉУБ И ИВАНА: РАДОСТ ЈЕ У ДАВАЊУ :: Semberija INFO ::

 

ФИТНЕС ТРЕНЕРИ ДРАГОЉУБ И ИВАНА: РАДОСТ ЈЕ У ДАВАЊУ


Драгољуб Максић и Ивана Михајловић, тренерски двојац из ГОДРА ТЕАМ СТУДИО, не само да су стручњаци у фитнесу, већ су и велики хуманитарци. Ове године су, као и прошле, активно учествовали у хуманитарној акцији, показујући своје велико срце и бригу за друге.

У склопу своје посвећености хуманитарним напорима, Максић и Михајловић су организовали прикупљање пакетића за социјално угрожену дјецу, као и дјецу са посебним потребама. У оквиру ове акције сакупљено је 133 пакетића, а 50 пакетића веће је упућено у један манастир у Херцеговини који води бригу о дјеци без родитељског старања, како би и ови малишани осјетили радост празника.



ГОДРА ТЕАМ СТУДИО није само мјесто гдје се обликује тијело, већ и гдје се гради заједница која брине о свима. Максић и Михајловић су инспирација не само као тренерски стручњаци, већ и као појединци који препознају важност солидарности и подршке у заједници.Њихова посвећеност хуманитарним акцијама свједочи о томе да су спорт и фитнес средства, не само за побољшање физичког здравља, већ и за стварање позитивних промјена у друштву. Њихова иницијатива није само број прикупљених пакетића, то је гест љубави и пажње према онима којима је подршка најпотребнија.

(Семберија инфо)