Василије Перић организује пријем поводом Дана Републике: Српску чувају њена чеда :: Semberija INFO ::

 

Василије Перић организује пријем поводом Дана Републике: Српску чувају њена чеда


Славећи Дан Републике Српске, у срцима носимо пуно љубави, пажње и захвалности свима онима који су најзаслужнији за њен настанак на овим просторима, поручио је начелник општине Угљевик Василије Перић.

Поводом Дана и крсне славе Републике Српске, 9 јануара, начелник Перић организује традиционални пријем у угљевичком хотелу “Атлас” са почетком у 11.00 часова.

Перић ће на пријему окупити свештенике Српске православне црквене општине Угљевик, представнике локалне Борачке организације, привреде, политичких странака, директоре предузећа и јавних установа, представнике мјесних заједница, удружења и медија.

-Поносни смо колико је велики допринос, једног наизглед малог Угљевика, за стварање, одбрану и очување, али и за прогрес Републике Српске. Уз 301 погинулог нашег суграђанина, све саме јунаке, ту су и на стотине рањених, који су уградили себе, на најтежи и најузвишенији начин, за свој род, своју Републику Српску и свој Угљевик, и на друге начине смо доприносили да бисмо имали данас шта да славимо. Да славимо.  Да се поносимо нашом Републиком Српском-рекао је Перић.