Признање за "Старс М" :: Semberija INFO ::

 

Признање за "Старс М"


Поводом 9. јануара, Дана Републике Српске, Градоначелник Љубиша Петровић организовао је
пријем за успјешне привреднике и грађане којима су додијељена признања и захвалнице.
 
Међу награђенима за успјешно пословање и допринос привредном развоју Града Бијељина, захвалницу је добио и фризерски салон "Старс М" власништво Маје Петровић.
 
"Велико ми је задовољства и част, што је наш салон добио једно овакво признање. Наш допринос привредном развоју града можда није велики и значајан, али овакво признање значи у смислу да неко прати и вреднује наш труд и залагање током свих ових година. - рекла је Маја Петровић власник салона "Старс М".
 
Салон је за 15 година постојања постао изузетно препознатљив у нашем граду, али и шире. Поред гламурозних фризура, шминкања у салону се раде и све врсте екстензија. Једноставно речено, све што пожелите од Ваше косе, ове дјевојке то могу.
 
"Успјех не долази сам и преко ноћи. Потребно је много рада, труда и залагања како би постигли најбоље резултате. Колико год имали искуства и знања, увијек се појави нека нова техника или начин рада. Ако желите да будете најбољи у ономе што радите, не само у ово послу, морате стално да учите и усавршавате се, како би били у тренду са свим иновацијама"- истиче Маја Петровић.
 
 
Салон "Старс-М" налази се у строгом центру града, у Његошевој улици. Изузетно модерно опремљен и уређен са пуно стила, представља много више од фризерског салона.
 
За крај, Петровићева наглашава да: "Велику захвалност за многе успјехе, па тако и за ово признање дугујем мојим запосленима, задовољним клијентима који нам се стално враћају и препоручују нас својим пријатељима. Посебна захвалност мојој породици, која представља највећу подршку у ономе што радим све ове године".