ГРАДСКИ ТРГ У БИЈЕЉИНИ: КОНЦЕРТ ПАВЛИНЕ РАДОВАНОВИЋ И ГРУПЕ “БЕОГРАДСКИ СИНДИКАТ” :: Semberija INFO ::

 

ГРАДСКИ ТРГ У БИЈЕЉИНИ: КОНЦЕРТ ПАВЛИНЕ РАДОВАНОВИЋ И ГРУПЕ “БЕОГРАДСКИ СИНДИКАТ”


Ватрометом са Центра за културу, почео је концерт поводом Дана Републике Српске, а упркос хладној јануарској ноћи, бројна публика је поздравила наступ  четрнаестогодишње дјевојчице Павлине Радовановић из Ораховца (Косово и Метохија) и Београдског синдиката. Павлина је већ четврти пут у Бијељини и како је рекла, “срећна је што поново пева за Дан Републике Српске”.





-Желим свима да честитам Божић, славу Свети Стефан и 32 рођендан Републике Српске. За мене је Република Српска једно велико срце и ту се осећам као у свом другом дому. Република Српска је држава која ће живети вечно”, рекла је Павлина Радовановић. Феђа Димовић из групе “Београдски синдикат”, честитао је рођендан Републици Српској изјавом да је за њих “Република Српска бастион српства”.



-Драго ми је да смо постали дио овог празника, а посебно нам је задовољство што смо поново у Бијељини са дивним народом и у предивној атмосфери”, рекао је Димовић. Градоначелник Љубиша Петровић, такође је честитао 32 рођендан Републици Српској.



-Желимо свим људима који живе у Републици Српској да имају добро здравље и да још једном кажемо да Република Српска, као трајна и непромјењива категорија, вјечно живи и увијке буде испуњена са напретком и развојем. Наше опредјељење је да се боримо за сваког човјека, да остане у Републици Српској, а у тој борби је потребна снага и укљученост свих суграђана који нашој Републици желе добро. Још једном упућејем честитку поруком: Републико Српска, дјеца ти се рађала!”, изјавио је Петровић.



(Семберија инфо)