БАЊА ДВОРОВИ”: МИНИСТАРКА ЗДРАВЉА СРБИЈЕ ПРОФЕСОР ДР ДАНИЦА ГРУЈИЧИЋ У ПОСЈЕТИ БАЊИ :: Semberija INFO ::

 

БАЊА ДВОРОВИ”: МИНИСТАРКА ЗДРАВЉА СРБИЈЕ ПРОФЕСОР ДР ДАНИЦА ГРУЈИЧИЋ У ПОСЈЕТИ БАЊИ



Министарка здравља Републике Србије професор др Даница Грујичић, боравила је у Републици Српској поводом Дана Републике Српске, а по повратку из Бања Луке, посјетила је менаџмент ЈУ “Бања Дворови”, за коју је, како је рекла, “вежу лијепе успомене”, те је искористила прилику да са менаџментом разговара о пословању ове установе.

Директор “Бање Дворови” Милорад Зекић изразио је захвалност на посјети, истичући да је изузетна част за ову установу да се за њихов рад и даље интересује министарка здравља Републике Србије.
- Информисао сам министарку проф. др Даницу Гријучић о активностима у Бањи и у искреном и пријатном разговору, добили смо подршку за досадашњи рад уз жељу да остваримо и циљ, а то је да Бања иде узлазном путањом. Проф. др Грујичић нам је нагласила да је уз нас, да ће нам у оквиру својих ингеренција бити на услузи, те да се искрено нада да ће сви надлежни у Бијељини, самим тим и Републици Српској, проналазити најквалитетнија рјешења за улагање у Бању како би најзад добила мјесто које заслужује”, рекао је Зекић и још једном захвалио министарки Грујичић што их је посјетила.