Бијељина: Данас затварање Зимског корзоа :: Semberija INFO ::

 

Бијељина: Данас затварање Зимског корзоа



Манифестација која се већ трећу годину одржава у Бијељини, Зимски корзо, у потпуности је оправдала очекивања. Од 27. децембра на градском тргу Туристичка организација Града Бијељине и Градска управа организовали су низ догађаја који су имали један циљ а то је привући пажњу што већег броја грађана да новогодишње и божићне празнике проведу у радости и весељу. 

Почело је дочеком Нове године за малишане и дружењем са Дједа мразом, а наставило се бројним другим садржајима. Концерти познатих група Зана, Београдски синдикат, Легенде а вечерас Зимски корзо затвара Тропико бенд.



Поред њих домаћи извиђачи имали су своје наступе на централној бини. Штрајк, Лавиринт, Фирма, Петропавловски појци, Стара прича, Србадија, Душан Секулић, бројни ДЈ, а све је то употпунило и клизалиште које ће остати на тргу до краја јануара.

Наравно не можемо заборавити ни наше излагаче у објектима који су се потрудили да све протекне у духу празника.
Током 18 дана, колико је трајао Зимски корзо, преко десетак хиљада посјетилаца придефиловао је градским тргом. Наравно, највећи број је Сембераца, али било је ту и гостију из других градова из окружења, Србија, Хрватске, Црне Горе али и европских земаља. 

Када се саберу утисци комплетна манифестација оставила је позитиван утисак. Градска управа и ТО Бијељина још једном су показали наш град лагано постаје мјесто гдје туристи долазе, радо се враћају а неки наш приоритет у даљем раду ТО Бијељина биће побољшање квалитета туристичке понуде Бијељине.