ГРАДСКИ ОДБОР ПДП БИЈЕЉИНА ОБИЉЕЖИО СЛAVU :: Semberija INFO ::

 

ГРАДСКИ ОДБОР ПДП БИЈЕЉИНА ОБИЉЕЖИО СЛAVU


Партија демократског прогреса, Градски одбор Бијељина обиљежио је данас крсну славу Богојављење. У скромном друштву, око славске трпезе окупили су се оснивачи и пријатељи бијељинског одбора који су заједно сарађивали претходних 25 година.



-Како традиција налаже, данас у просторијама ГО ПДП-а обиљежавамо нашу крсну славу. Ово је прилика да се дружимо, да разговарамо о свему што смо радили у претходном периоду и да заједнички погледамо према будућности. Када је у питању Градски одбор Бијељина, можемо рећи да је година иза нас била дјелимично успјешна. Остварили смо наш изборни циљ а то је један директни мандат у Народну скупштину РС и, у трци за позицију предсједника Републике побједу кандидата опозиције Јелене Тривић на подручју Бијељине. Остаје жал што се промјене нису десиле на подручју цијеле Републике Српске али окрећемо се будућности и, заједно са нашим коалиционим партнерима припремамо за локалне изборе на којима очекујемо побједу“, изјавио је Славиша Марковић, предсједник ГО ПДП Бијељина додавши да очекује да ће на овогодишњим локалним изборима бијељински ПДП остварити најбољи изборни резултат од свих досадашњих изборних циклуса.



Обиљежавању Богојављења, као и увијек до сада присуствовао је Бранислав Бореновић, предсједник Партије демократског прогреса.

-Навикли смо да сваке године, 19. јануара будемо у Бијељини. Сваке године, ево већ четврт вијека, наша породица, Партија демократског прогреса, окупља се у Бијељини да заједно прославимо нашу славу. Током ових 25 година прошли смо трновит пут, суочавајући се са бројним изазовима. У духу данашње славе, позвао бих све нас да у години која је пред нама, години у којој ће бити изузетно много политичких изазова – да праштамо. Да тражимо најбољи начин како да савладамо све будуће политичке препреке јер је јако важно да на локалним изборима 2024. године однесемо побједу и сачувамо Бијељину“, ракао је Бранисалав Бореновић, предсједник Партија демократског прогреса Републике Српске.

(Семберија инфо)