Бијељина: Дукат који је добила пливајући за Часни крст поклонила беби рођеној на Богојављење :: Semberija INFO ::

 

Бијељина: Дукат који је добила пливајући за Часни крст поклонила беби рођеној на Богојављење


FOTO: Dejan Čabrilo za InfoBijeljina
Марјана Тодоровић, дјевојка из Бијељине која је на Богојављење прва допливала до Часног крста на језеру Бусија на Мајевици, јутрос је дукат који је добила као награду поклонила беби рођеној у бијељинској Болници на овај велики празник.
 
За портал ИнфоБијељина Тодоровићева је рекла да је уз благослов свештеника који је био присутан на Мајевици одлучила да радост Богојављења подијели са другима, те је дошла на идеју да дукат поклони новорођенчету Јовану.
 
- Први пут сам пливала за Часни крст и то је за мене било невјероватно искуство. Међутим, своју срећу сам жељела да подијелим са неким, те сам јутрос у Болници „Свети Врачеви“ поклонила дукат који сам добила као награду, беби која је рођена на Богојављење. Јован је треће дијете у породици и његовој мајци и њему желим сву срећу у животу – навела је Тодоровићева.
 
Марјана Тодоровић прва је допливала до Часног крста на Богојављење, на језеру Бусија на Мајевици, а ријеч је о Бијељинки која је иначе чланица Горске службе спасавања – станица Бијељина. 
 
(Инфо Бијељина)