КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ШТАМПУ СНСД БИЈЕЉИНА: КОМЕНТАРИСАЛИ ЛОКАЛНИ ПАРЛАМЕНТ :: Semberija INFO ::

 

КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ШТАМПУ СНСД БИЈЕЉИНА: КОМЕНТАРИСАЛИ ЛОКАЛНИ ПАРЛАМЕНТ


На конференцији за штампу Градског одбора Савеза независних социјалдемократа Бијељина говорили су Александар Ђурђевић, предсједник одборничког клуба ове странке и одборник Жељко Гребић. Они су се обратили јавности коментаришући посљедњу сједницу Скупштине града.

Александар Ђурђевић је, говорећи о Нацрту буџета града Бијељина за 2020. годину рекао да је ,,у питању још један буџет који ће добрим дијелом ,,појести'' администрација''. Говорећи о активностима на пројекту изградње градске канализације у Бијељини, Ђурђевић је рекао да је СНСД од самог почетка подржавао реализацију овог пројекта, разумијевајући његову важност за грађане Семберије.

-Међутим, оно што не подржавамо јесте то да смо пројекат, који је чак, од стране ЕБРД-а и инвеститора проглашен за најбољи у БиХ, успјели готово упропастити'', каже Ђурђевић и тврди да је неусвајање Извјештаја о раду Дјечијег вртића ,,Чика Јова Змај'' за 2018/19. годину са Програмом рада за 2019/20. годину искључиво због политичких разлога.

Задовољство, како је рекао, укључивања локалне власти у проблематику запошљавања младих, као врло важну област, изразио је одборник СНСД Жељко Гребић.

-Сасвим је нормално да у запошљавању становништва учествује републичка власт, али исто тако, сасвим је нормално да учествује и Градска управа'', мишљења је Гребић, који је похвалио рад Одјељења за локални економски развој и европске интеграције.