УДРУЖЕЊЕ ПОРОДИЦА НЕСТАЛИХ БОРАЦА И ЦИВИЛА СЕМБЕРИЈЕ И МАЈЕВИЦЕ: Не посустајемо у тражењу несталих! :: Semberija INFO ::

 

УДРУЖЕЊЕ ПОРОДИЦА НЕСТАЛИХ БОРАЦА И ЦИВИЛА СЕМБЕРИЈЕ И МАЈЕВИЦЕ: Не посустајемо у тражењу несталих!


Чланови Управног одбора Удружења породица несталих бораца и цивила Семберије и Мајевице разматрали су Извјештај о раду Удружења у текућој години. Било је ријечи и о припремама за предстојећу годишњу Скупштину, која ће бити одржана у децембру. И овог пута упућен је позив свим релевантним институцијама да за Скупштину доставе своје извјештаје о тражењу несталих у минулом рату током 2019. године.



- Ово је била прилика и да чланове Управног одбора информишемо о признању које смо недавно добили. Ријеч је о Сребрној медаљи ,,Кнез Иво од Семберије'' коју нам је додијелила Скупштина града Бијељина. Признање нам је додијељено за пружање подршке породицама несталих војника и цивила, као и за хумано дјело изградње споменика свим мајкама погинулих српских синова. Хвала им што су препознали наш труд и рад на тражењу несталих'', казала је Смиља Митровић, предсједница Удружења породица несталих бораца и цивила Семберије и Мајевице.

 - Захвалност дугујемо и запосленима у Одјељењу за борачка питања у Градској управи Бијељине, а посебно се захваљујемо Жељки Грујичић што нам много помаже у тражењу несталих'', истакла је Смиља Митровић, апострофирајући да, без обзира на све околности, не посустају у тражењу несталих.  

Семберијаинфо - В. Зеленовић
Фото - Б. Милошевић