Горскa служба спасавања – станица Бијељина покренула је акцију која има за циљ набавку комбија :: Semberija INFO ::

 

Горскa служба спасавања – станица Бијељина покренула је акцију која има за циљ набавку комбија


-Набавка комбија би нам помогла да пружимо бољу услугу и да обезбиједимо сигуран транспорт наших чланова и опреме до терена гдје је брза интервенција кључна, те смо покренули акцију: ТВОЈА ДОНАЦИЈА, НАША ПРИЛИКА ЗА ПОМОЋ'', навели су из Горске службе спасавања, објашњавајући начин на који се може помоћи и прецизирајући упутство за уплату:
 
Број рачуна:  562-003- 81698324-29, NLB банка
Сврха уплате: Донација за набавку комбија
 
Подсјећају да је Горска служба спасавања - Станица Бијељина основана прије двије године и ово су неке од њихових активности:
  • Превентивно и едукативно дјеловање у срединама које своје активности желе да упражњавају на теренима гдје друге јавне и сличне службе нису у могућности дјеловати.
  • Спасавање унесрећених и животно угрожених лица и њихове имовине у складу са потребама републичких институција наведених у члану 1. Статута, а све у складу са Законом о заштити и спасавању вандредним ситуацијама.
  • Обезбјеђење и организовање похода, маршева, слетова, и других манифестација, сарадња са институцијама и организацијама које су по својим циљевима блиске овој дјелатности.
    


За конкретније информације у вези са акцијом за набавку комбија можете контактирати 065/446-562.