"Жене су стубови породице и отаџбине" НПС Лопаре организовао Осмомартовски пријем за Мајевичанке :: Semberija INFO ::

 

"Жене су стубови породице и отаџбине" НПС Лопаре организовао Осмомартовски пријем за Мајевичанке


У ери модерног живљења, данашњици, рад сваке жене треба да буде још више поштован и цијењен, јер њихово знање и ум су неизоставни дио свијета а само постојање жене  је благодат читавој планети, поручено је синоћ на Осмомартовском пријему за чланице Народне партије Српске у Лопарама.
 
Предсједник Општинског одбора НПС Лопаре Срећко Илић захвалио је свим чланицама на преданом раду за добробит свих грађана мајевичког краја.
 
-Ваша снага и воља за радом је покретач многих процеса у друштву, али и од како постоји друштво, жене су увијек биле важне у сваком историјском догађају, још од времена прије Мајке Јевросиме па до данашњих дана-рекао је Илић.
 
Он је додао да су жене снажан ослонац и стуб породице али и државе.
 
-Један од циљева Народне партије Српске у наредном периоду јесте да вам укажемо још више пажње, поштовања и љубави да би наше породице, завичај, отаџбина били напреднији, бољи, љепши, организованији уз подршку вашег беспрекорног рада-закључио је Илић.
 
Предсједница Актива жена НПС Лопаре Горица Васиљевић Прелић честитала је чланицама Међународни дан жена са поруком да увијек буду, као и до сада, на висини задатака али прије свега да их прати добро здравље и срећа.
 
-Драге Мајевичанке, храбре, правдољубиве, одане свом завичају, наставите оно по чему сте препознате, не само у Српској, а то је рад и дјелање за наш крај, наше породице којима сте најзнажнији стуб и подршка-рекла је Прелићева.
 
Пријем је био организиван за чланице НПС-а  у лопараском ресторану "АС" а присуствовао је и генерални секретар НПС Дико Цвијетиновић као и предсједник НПС Угљевик Драгиша Видаковић.