Одржан састанак са командантом ЕУФОР-а у БиХ генерал-мајором Ласлом Стицом и првим замјеником високог представника и супервизором за Брчко дистрикт БиХ Џонатаном Менутијем :: Semberija INFO ::

 

Одржан састанак са командантом ЕУФОР-а у БиХ генерал-мајором Ласлом Стицом и првим замјеником високог представника и супервизором за Брчко дистрикт БиХ Џонатаном Менутијем


Извор: Влада Брчко дистрикта БиХ

​Градоначелник Брчко дистрикта Босне и Херцеговине прим. др Зијад Нишић, замјеник градоначелника др Анто Домић, предсједник и потпредсједник Скупштине Брчко дистрикта Босне и Херцеговине Синиша Милић и Иво Филиповић примили су у званичну посјету команданта ЕУФОР-а у БиХ генерал-мајора Ласла Стица и његове сараднике, уз присуство првог замјеника високог представника и супервизора за Брчко дистрикт БиХ Џонатана Менутија и његових сарадника.

На састанку је разговарано о ситуацији у Брчко дистрикту БиХ и перспективи Дистрикта. Званичници Брчко дистрикта БиХ захвалили су се на интересовању за стање и прилике у Дистрикту нагласивши да је Дистрикт примјер истинске мултиетничке заједнице која може бити примјер за цијелу Босну и Херцеговину.