Успјешно реализован пројекат: Дјеца су нам најважнија :: Semberija INFO ::

 

Успјешно реализован пројекат: Дјеца су нам најважнија


У Удружењу глувих и наглувих регије Бијељина велика је радост и захвалност, јер је недавно завршен пројекат „Дјеца су нам најважнија“, који је имао за циљ да пружи подршку дјеци која имају оштећење слуха. Овај, хвале вриједан подухват, реализован је захваљујући подршци ЈП ,,Аутопутеви Републике Српске'' д.о.о. Бањалука.



Пројекат је био усмјерен  на задовољење основних потреба 11-оро дјеце са циљем да се директно допринесе њиховом образовању и одрастању. Дјеца, школског узраста, су добила неопходан школски прибор који ће им олакшати свакодневно школовање и омогућити успјешно савладавање градива. Исто тако, родитељима најмлађих је олакшано подизање малишана захваљујући урученим хигијенским пакетима, који ће дати допринос здравом одрастању њихове дјеце.



Из Удружења глувих и наглувих регије Бијељина истичу да је овај пројекат прави примјер како заједничким напорима можемо створити промјене у животима дјеце која се суочавају са различитим изазовима. Овај пројекат не само да пружа конкретне бенефите дјеци, већ и шаље снажну поруку солидарности и бриге за најрањивије чланове заједнице. Његова реализација представља сјајан примјер како друштвено одговорна предузећа могу активно допринијети друштвеном напретку кроз подршку локалним иницијативама. Удружење се овим путем захваљује Аутопутевима ,,Републике Српске'' на њиховој подршци и надају се наставку успјешне сарадње у будућности.