ГП Техника инжињеринг - Препознатљиви по квалитету :: Semberija INFO ::

 

ГП Техника инжињеринг - Препознатљиви по квалитету


Већ 21 годину, “ГП Техника инжињеринг” бави се успјешно изградњом и продајом стамбених, индустријских и пословних објеката по принципу "кључ у руке". Предузеће послује по највишим стандардима савременог грађевинарства, а купцима гарантују квалитет и потпуну правну сигурност. Власник предузећа, грађевински инжињер са дугогодишњим радним искуством, Митар Гајић, од оснивања предузећа, 6. јуна 1997. године, посвећен је професионалном односу према послу, примјени најквалитетнијих материјала и праћењу свјетских трендова у области грађевине.



​-Поред настојања да купцима пружимо квалитет у изградњи објеката, истовремено се придржавамо законских прописа и техничких стандарда. Марљивим радом свих запослених, развили смо своје капацитете, тако да смо технички, кадровски и организационо способни за извођење свих радова у грађевинарству, од грубих до завршних. Пратимо свјетске трендове у грађевинарству, континуирано усавршавамо сопствене кадрове и осавремењујемо техничке капацитете, каже Гајић и наглашава да је мото фирме да се клијентима пружи најбоља услуга по коректној цијени и уз частан однос. Директорица овог породичног предузећа, Драгана Гајић, каже да је предузеће препознатљиво по квалитету и поштовању уговорених обавеза, посвећености инжињера и осталих запослених радника.
- Такође, све законом предвиђене обавезе, уредно измирујемо, а током изградње стамбено-пословног објекта ангажујемо и кооперанте, који раде подизвођачке послове, као што су послови зидара, фасадера, молера, инсталатера гријања, а ту су и електричари, столари и друга грађевинска оперативе, појашњава Гајићева и додаје да настоје да све тражено испоштују.
-У изградњу објеката улазимо плански, а да то чинимо ваљано, говори чињеница да се траже станови које су градили запослени у “ГП Техника инжињеринг”, што нас посебно радује, каже Гајићева. Квалитет градње и укњижени станови, императив је у овом предузећу, а то је и препознато на тржишту. Станови “Технике инжињеринг” прилагођени су захтјевима купаца, тако да се квадратура креће од 30 до 92 метра квадратних, а цијене су у распону од 1. 400 до 1. 700 КМ.
-До сада смо изградили 717 станова и 34 пословна простора, а тренутно градимо 96 станова и пет пословних простора у улицама, Карађорђева, Сергеја Јесењина, Пребиловачкој и Тргу ђенерала Драже. За наредну грађевинску сезону планирамо изградњу стамбено-пословних објеката у улицама: 2. април (поред Електрона) и Жртава Јадовног (улаз из Рачанске-Бордашев сокак), каже Гајићева и додаје да тренутно у понуди имају укњижене и усељиве станове у Пребиловачкој улици, а квадратура је од 50 до 60 метара квадратних. Сви станови имају по двије спаваће собе. Свима који су заинтересовани за куповину стана или пословног простора, на располагању су бројеви телефона: 065-812-273; 065-979-084 и 065-664-663 или лично у просторијама предузећа у насељу Хасе бб, а на располагању је и сајт предузећа: www.tehnikainz.com.  
 
Усељиви станови
 
Пребиловачка улица, станови су укњижени, а квадратура је од 50 до 60 метара квадратних. Сви станови имају по двије спаваће собе.
 
План градње
 
Улице: 2. април (поред Електрона) и Жртава Јадовног (улаз из Рачанске-Бордашев сокак), а градиће се око 50 станова. Контакт телефони: 065-812-273; 065-979-084 и 065-664-663.