РУСКИ БИЉНИ ПРЕПАРАТИ БАБУШКА НА ДРУГОЈ АДРЕСИ – НУШИЋЕВА УЛИЦА БРОЈ 14 :: Semberija INFO ::

 

РУСКИ БИЉНИ ПРЕПАРАТИ БАБУШКА НА ДРУГОЈ АДРЕСИ – НУШИЋЕВА УЛИЦА БРОЈ 14


Сибирска краљица сада у центру града

У Бијељини, у Улици Нушићевој број 14, у непосредној близини Водоторња, отворена је продавница „Бабушка“ у којој се могу набавити руски биљни препарати. Продавница је од тренутка отварања изазвала пажњу купаца, јер сличних продавница нема на просторима Републике Српске и БиХ.

Љиљана Шуарт, власница „Бабушке“ каже да није пуно инсистирала на реклами, јер купци све оно што их интересује сазнају једни од других и то је за њу била најбоља реклама. Она истиче да купцима руских биљних препаратa обавезно наглашава и то да их користе уз своју редовну медицинску терапију, коју им прeписују њихови љекари.

- Они који су већ користили ове биљне препарате, пренијели су то својим комшијама, пријатељима, рођацима. Постепено се ширио круг оних који су се увјерили у квалитет ових производа и они су били најбоља реклама за све друге. Ријеч је о природним препаратима, произведеним на бази биља, из здраве Алтајске области Сибира. Ту је и гљива „чага“ која је позната у свијету. У Сибиру она одавно носи назив „Сибирска краљица“, јер помаже јачање имунитета код човјека, што је основни предуслов за савладавање свих потенцијалних болести. Имамо препарате за јачање имунитета, чистаче организма (антиоксидансе), препарате за јачање зглобова, за ишијас, регулацију шећера у крви. Ту је и „Сибирски жен –шен“, али имамо и таблете „капилар“, које се користе за бољу прокрвљеност и бољи проток крви у мозак, што спречава мождани удар.

Има ту и козметике, све је на природној бази, за његу лица и косе. Укупно имамо 145 препарата у продавници. Када сазнамо да се појавило нешто ново на руском тржишту, ми то и набавимо. Углавном, базирамо се на оно што народ тражи и не држимо робу на лагеру“, каже Љиљана Шуарт, истичући да у овој продавници његују присан приступ купцима, те да са купцима, поготово оним старијим, жељним разговора, поразговарају о свему што их тренутно мучи.

Не каже се тек тако, да лијепа ријеч и гвоздена врата отвара.

портал Семберија инфо (Љ.Љубојевић)