РАД И ТРУД СЕ УВИЈЕК ИСПЛАТИ: ДР МАРИЈА РИСТАНОВИЋ ДОБИЛА НАГРАДУ ЗА НАЈУСПЈЕШНИЈИ ЖЕНУ 21. ВИЈЕКА! :: Semberija INFO ::

 

РАД И ТРУД СЕ УВИЈЕК ИСПЛАТИ: ДР МАРИЈА РИСТАНОВИЋ ДОБИЛА НАГРАДУ ЗА НАЈУСПЈЕШНИЈИ ЖЕНУ 21. ВИЈЕКА!


FOTO: InfoBijeljina.com
Да се сваки труд и рад исплати, најбоље се показало у случају докторица Марије Ристановић, власнице естетског центра "Дермамедик" из Бијељине, која је прије два дана у Београду, добила награду за најуспјешнији жену 21. вијека у категорији естетске медицине.

Марија већ четири година држи естетски центар у Бијељини, а од недавно је, на захтјев многобројних клијената, отворила исти центар и у Лукавици. Ова успјешна, млада дама, сасвим заслужено је добила награду за најуспјешнији жену у облсти естетске медицине, с обзиром на то да иза ње стоји много рада, труда, непроспаваних ноћи и едукација, а она је имала потребу да се посебно захвали једној жени.

- Морам да се захвалим мојој мами, која ми је увек била највећа подршка и која је увек била уз мене, без обзира какве сам победе или ломове доживљавала у животу. Пут до успеха није ни мало лак, а она је увек била ту да ме подржи и разуме. Захваљујући њој, пред вама сада стоји најуспешнији жена 21. века у домену естетске медицине, рекла је докторица Ристановић, обраћајући се присутнима на додјели награда у хотелу "Цроwне Плаза".

Докторица Ристановић је за релативно кратко вријеме, успјела да направи бренд од свог естетског центра, а поред тога што дамама и јачем полу пружа многобројна третмане, она обучава и своје колеге у области естетске медицине, јер је немогуће да стигне на све крајеве Босне у Херцеговини, гдје је зову и гдје постоји интересовање за њен рад.

(InfoBijeljina.com)