Монструозно: Убице Едина Зејћировића његове посљедње тренутке снимале мобителом :: Semberija INFO ::

 

Монструозно: Убице Едина Зејћировића његове посљедње тренутке снимале мобителом


Основни суд Брчко дистрикта одредио је притвор Суану Халиловићу, Суваду Дједовићу и Нихаду Хукићу, који су ухапшени под сумњом да су 17. новембра ове године у Брчком отели, свирепо мучили и на крају усмртили 30-годишњег Едина Зејћировића из Челића.



Из ријеке Саве у близини црпне станице у мјесту Вучиловац код Брчког, прекјуче је извучено тијело за које се претпоставља да се ради о убијеном, чиме су наде његове породице која је очајнички за њим трагала од 17. новембра, када су имали задњи контакт с њим, дефинитивно потонуле.

Из полиције и Тужилаштва још увијек штуре информације.

Шеф Оперативно-комуникационог центра Полиције Брчко дистрикта Халид Емкић казао нам је синоћ да док се истрага не заврши полиција и Тужилаштво неће излазити у јавност ни са каквим информацијама. Претходно је из Тужилаштва саопшено да је за тројицу осумњичених одређен притвор и из којих разлога.

Оно што највише шокира у цијелом овом случају је да су починиоци овог гнусног дјела посљедње тренутке живота своје жртве снимале мобителом! На снимку који се већ појавио у појединим медијима приказује се садистичко иживљавање, физичко и вербално злостављање младића, незамисливо нормалном уму, које је тешко ријечима описати.

Мотиви овог страшног злочина још су непознати, а на објављеном снимку се чује како га један од убица пита: “Хо’ш код жене моје, ха? Хо’ш код моје жене? Јавио се ти њој да видиш треба ли јој шта”… што указује на могући мотив, односно да би се могло радити о љубомори једног од починилаца.

Занимљив је и податак да је четврти осумњичени Самид Шабановић, за којим се трага, прије 11 сати на свом Фејсбук профилу објавио да се налази у једном од сарајевских хотела.

​otisak.ba/faktor.ba