ДЈЕЧИЈИ ВРТИЋ ЧИКА ЈОВА ЗМАЈ: РАДОСТ ДОНОСЕ НОВОГОДИШЊИ ДАНИ :: Semberija INFO ::

 

ДЈЕЧИЈИ ВРТИЋ ЧИКА ЈОВА ЗМАЈ: РАДОСТ ДОНОСЕ НОВОГОДИШЊИ ДАНИ


Дјечији вртић ,,Чика Јова Змај“ прославља новогодишње и  божићне празнике уз позоришну представу ,,Црвенкапа и лијени вук“, коју су припремили васпитачи ове предшколске васпитно-образовне установе- Позоришна трупа ,,Змајево гнијездо“.
 
-Поред позоришне представе ,,Црвенкапа и лијени вук“, ових претпразничних дана у нашем вртићу ћемо имати још и новогодишњу радионицу, те новогодишњу приредбу, наводи директор Дјечијег вртића ,,Чика Јова Змај“ Славиша Вујановић.
 
Како прецизира, новогодишња дешавања ће бити организована по сљедећем распореду:
 
 -У објекту ,,Мали принц“, који се налази у Улици Светог Саве број 9, са почетком у 17 часова, одржана је новогодишња радионица за дјецу и родитеље.
 
-У уторак, 24. децембра, у објекту  ,,Плави чуперак“ на Лединцима, са почетком у 10 часова, биће одржана позоришна представа ,,Црвенкапа и лијени вук“.
Након тога, Дједа Мраз ће подијелити пакетиће малишанима.
Истога дана, у 17 часова, градоначелник Бијељине Мићо Мићић присуствоваће приредби и подијелити  пакетиће дјеци која похађају вртић ,,Чика Јова Змај“ у Јањи- Ново Насеље. Приредба ће бити одржана у просторијама основне школе.
 
-У сриједу, 25. децембра, у 10 часова, у објекту ,,Мали принц“, у Улици Светог Саве број 9. Биће изведена представа ,,Црвенкапа и лијени вук“.
Након представе Дједа Мраз ће малишанима подијелити пакетиће.
 
Представу ,,Црвенкапа и лијени вук“ васпитачи вртића ће одиграти и у четвртак, 26. децембра, у јутарњем и поподневном термину, чиме ће ова предшколска васпитно-образовна установа и завршити новогодишње свечаности.