ГРАДОНАЧЕЛНИК МИЋИЋ ОРГАНИЗОВАО ПРИЈЕМ ЗА ПРЕДСТАВНИКЕ БОРАЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ГРАДА БИЈЕЉИНА :: Semberija INFO ::

 

ГРАДОНАЧЕЛНИК МИЋИЋ ОРГАНИЗОВАО ПРИЈЕМ ЗА ПРЕДСТАВНИКЕ БОРАЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ГРАДА БИЈЕЉИНА


У протеклим годинама пуно смо урадили на стамбеном збирњавању породица погинулих бораца и РВИ, као и на издвајању једнократних помоћи за демобилисане борце и ратне војне инвалиде. Увијек смо настојали да помажемо свима подједнако, у складу са нашим тренутним могућностима, изјавио је градначелник Мићо Мићић поздрављајући представнике Борачке организације града Бијељина, представнике Удружења несталих бораца и цивила Семберије и мајевице, као и представнике удружења ратних војних инвалида града Бијељина на традиционалном Новогодишњем пријему. Градоначелник Мићић им је у име Градске управе пожелио здравље, успјех и породичну срећу у наступајућој години.

Представнике борачке популације поздравили су и замјеник градоначелника Предраг Јовић и начелник Одјељења за борачко – инвалидску заштиту Радомир Марјановић.

Миодраг Стевановић, предсједник Градске борачке организације Бијељина истакао је том приликом да  је Градска управа у протеклих 25 година пуно учинила на рјешавању егзистенцијалног и стамбеног статуса демобилисаних бораца, те да се нада да и у наредном периоду та брига неће изостати.

Он је нагласио да велики број демобилисаних бораца још увијек живи у сиромаштву, да се у рату испољило јединство народа и војске, те да се само јединственим приступом могу рјешавати бројна питања и проблеми ове популације.

портал Семберија инфо(Љ. Љубојевић)