ДЕМОС: ЗАХВАЛНОСТ ЗА ИЗВЈЕШТАВАЊЕ :: Semberija INFO ::

 

ДЕМОС: ЗАХВАЛНОСТ ЗА ИЗВЈЕШТАВАЊЕ


Традиционално, као претходних година већина  политичких партија које дјелују на простору Семберије организују празничне пријеме за представнике медија. Пријеми су, обично, у страначким просторијама и то је прилика да се, страначки челници на неки начин, захвале представницима медија који су пратили њихов рад током године која је на измаку.

Страначки лидери на тим пријемима искористе прилику да сумирају и своје резулатате и да открију дио планова за наредну годину.

Градски одбор Демократског савеза - Демос организовао је новогодишње дружење са новинарима. На овај начин странка је уједно обиљежила и годину дана постојања и рада.

Предсједник Градског одбора Демократског савеза Бијељина  Милан Дакић изјавио је да је поносан на све што је Демос урадио за протеклих годину дана.

- Сада је јасно да је тада било неопходно кренути у ново политичко дјеловање, да оно треба да се настави у другој политичкој партији, у Демосу, који је за годину дана постојања завршио јако добар посао. Иначе, људи који представљају Демократски савез су дуго година у политици, представљали су и представљају своје мјесне заједнице, интересе својих суграђана и Републику Српску'', изјавио је Милан Дакић на новогодишњем пријему за новинаре.

Када је ријеч о политици и политичком животу из Демоса поручују члановима, симпатизерима и пријатељима да ће ова странка, као и до сада, остати досљедна својим обећањима.

-Демос ће и убудуће заступати своје грађане, локалну заједницу и Републику Српску, рекао је Дакић, те захвалио новинарима на коректном извјештавању у протеклом периоду.

Представнике медијских кућа на коктел, поводом новогодишњих и божићних празника, су позвали и челници бијељинског Савеза независних социјалдемократа. Они су за представнике ,,седме силе'' коктел припремили у Хотелу ,,Дрина'', а не у страначким просторијама. У позиву су написали да ,,наша досадашња сарадња креира визију наше будућности'' и захвалили представницима медија што својим ангажманом доприносе бољем информисању грађана Семберије.

Празнични пријем за представнике медија у својим просторијама организовали су и челници Успјешне Српске. Засигурно, овим пријемима нису завршени овогодишњи пријеми за представнике ,,седме силе’’ које организују странке које егзистирају на простору Семберију.

портал Семберија инфо