ДОМ ЗДРАВЉА БИЈЕЉИНА: УСПЈЕШНА 2019. ГОДИНА :: Semberija INFO ::

 

ДОМ ЗДРАВЉА БИЈЕЉИНА: УСПЈЕШНА 2019. ГОДИНА


Као и сваке године, Дом здравља Бијељина организовао је новогодишњи пријем за пословне партнере и медијске куће које су пратиле рад ове установе у протеклој години.

Директор бијељинског Дома здравља др Душко Миловановић рекао је да је 2019. година била веома успјешна за ову здравствену установу. 

-Са задовољством могу да констатујем да је Дом здравља све планиране активности за ову годину успјешно реализовао. Одговорили смо, прије свега, захтјевима и потребама корисника наших услуга. Поред тога, Дом здравља је реализовао и одређене пројекте или су пак у завршној фази реализације, а посебно желим истаћи изградњу лифта у склопу централног објекта. Сматрам да је то нешто што је  неопходно и да ће значајно допринијети побољшању квалитета наших услуга, јер ће олакшати приступ теже покретним лицима оним службама које се налазе на првом и другом спрату наше установе.
Затим, истакао бих и успјешну реализацију набавке два нова санитетска возила чиме смо освјежили возни парк Службе хитне помоћи , јер је очигледно да наша Служба хитне помоћи има јако пуно посла и да се опрема ових возила јако брзо амортизује и ми морамо бити спремни увијек на нова улагања, изјавио је др Миловановић који је напоменуо и да су у склопу централног објекта завршили изградњу противпожарних степеница, које до сада нису имали. 



Да ће Дом здравља и у наредном периоду наставити да ради на побољшању здравствених услуга потврдио је и замјеник директора Дома здравља Бијељина др Игор Новаковић. 

-Када се осврнемо на 2019. годину заиста имамо чиме да се поносимо. Обновили смо опрему за Службу радиологије, успоставили рад Централне стерилизације, обновили возни парк Службе хитне помоћи, а и лифт, на који смо дуго чекали,  ускоро ће бити уграђен. Поред тога, што бих посебно нагласио, срећни смо на очувању финансијске стабилности Дома здравља, рекао је Новаковић додавши да  ће наставити да раде на побољшању квалитета услуга, те да сматра да то грађани препознају. 

На новогодишњем пријему руководство Дома здравља подсјетило је и на добру сарадњу Дома здравља са медијским кућама, бројним пословним партнерима, као и са Градском управом града Бијељине, а свим грађанима честитали су, у име свих запослених, предстојеће празнике.

Семберија ИНФО - Текст и фото - М. Решидовић