Градска борачка организација и Градска управа Бијељина: Подијељено 165 божићних печеница :: Semberija INFO ::

 

Градска борачка организација и Градска управа Бијељина: Подијељено 165 божићних печеница


Градска борачка организација, уз сарадњу са Градском управом Бијељина, припремила је и подијелила 165 божићних печеница за породице погинулих бораца и демобилисане борце који се налазе у лошијој финансијској ситуацији.

Градоначелник Мићо Мићић је том приликом изјавио да Градска управа помаже и на друге начине најугроженијим категоријама становништва.

„Укупно ћемо подијелити више од 200 божићних печеница онима који то себи не могу приуштити у овом тренутку. Свима желим да им Божић донесе радост, срећу и здравље, те да у наредном периоду сами себи могу обезбиједити печенице и животну егзистенцију. Упознати смо са проблемима свих категорија и увијек ћемо помагати тамо гдје је најнеопходније. Градска управа је прва почела и са стамбеним збрињавањем ових категорија и никада их није изневјерила. Печенице ћемо подијелити и у Јањи, а укључила се и друштвено одговорна фирма „Позаментерија“ која је припремила печенице за социјално најугроженије“, истакао је том приликом градоначелник Мићић.



Предсједник Градске борачке организације Миодраг Стевановић изјавио је да на овај начин Борачка организација жели својим члановима уљепшати Божићне празнике.

„Традиционално, већ годинама, настојимо да на овакав начин наши чланови осјете радост Божића. Захвалио бих посебно Љубиши Росићу и фирми „ЗП Комерц“ која је и ове године поклонила 20 печеница. Већ шесту годину „Млин Павловић“, уз сваку печеницу, додјељује и врећу брашна, поштујући нашу традицију, да уз печеницу, печемо и чесницу. Захваљујемо свима који су учествовали у овој акцији. Ми ћемо и убудуће настојати да на овакав начин нашим саборцима уљепшамо празнике“, истакао је Стевановић.



Даница Цвијетиновић, супруга демобилисаног борца, који је у рату рањен, касније умро као дијализни болесник, каже да јој божићна печеница пуно значи.
„Захваљујем Градској управи и Борачкој организацији града, али и свим људима добре воље који су помогли да што радосније прославимо Божић“, рекла је Даница Цвијетиновић.

Семберија ИНФО - Љ. Љубојевић