БИЈЕЉИНА: БОГАТИЈА ПРАЗНИЧНА ТРПЕЗА ЗА КОРИСНИКЕ НАРОДНЕ КУХИЊЕ :: Semberija INFO ::

 

БИЈЕЉИНА: БОГАТИЈА ПРАЗНИЧНА ТРПЕЗА ЗА КОРИСНИКЕ НАРОДНЕ КУХИЊЕ


Празнична трпеза за кориснике Народне кухиње биће богатија захваљујући урученим пакетима хране са печењем, колачима, млијечним производима, соковима и воћем. Градоначелник Мићо Мићић уручио је пакете хране социјално угроженим суграђанима на пункту Народне кухиње, који се налази у просторијама мјесне заједнице Богдановић Плац. 



- Захваљујем предузећима ”Спектар дринк”, мљекари “Дуле”, “Моцарту”, као и породици Љубојевић из Вршана, који су вишегодишњи донатори Народне кухиње. Они својим друштвено одговорним пословањем и хуманошћу, заједно са Градском управом, најугроженијим суграђанима из године у годину омогућавају да достојанствено прославе велике празнике као што су Божић и Васкрс”, рекао је Мићић. 



За рад Народне кухиње из градског буџета издваја се око 130.000 КМ годишње. Оброци се припремају у ресторану друштвене исхране при Градској управи, а током дана, уз сарадњу са Црвеним крстом, дијеле на шест пунктова у Бијељини. Од укупно 253 корисника услуга Народне кухиње, достава хране на кућну адресу свакодневно се врши за 50 непокретних корисника.

Семберија ИНФО - Текст и фото - О. Стјепановић