СРПСКА ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА У БИЈЕЉИНИ ЈАЧА ЗА ЈОШ ЈЕДНОГ ОДБОРНИКА :: Semberija INFO ::

 

СРПСКА ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА У БИЈЕЉИНИ ЈАЧА ЗА ЈОШ ЈЕДНОГ ОДБОРНИКА


Одборнички клуб Српске демократске странке у Бијељини богатији је за још једног одборника, др Љубишу Петровића, који је у скупштинским клупама извјесно вријеме дјеловао као независни одборник. Задовољство што је поново под окриљем СДС изразио је предсједник Градског одбора СДС Мићо Мићић.

- Ово један од лијепих дана, јер са нама је поново, могу са задовољством рећи, дијете Српске демократске странке, др Љубиша Петровић из Црњелова. Ријеч је о вриједном и добром човјеку и добром љекару. Поносни смо што је са нама, што ће са нама учествовати у настојањима да и даље одговорно радимо на реализацији свих квалитетних пројеката којки су у интересу наших грађана, наше Бијељине и Семберије“, рекао је Мићић.



Стари-нови члан СДС др Љубиша Петровић нагласио је да СДС води друштвено-одговорну политику.

- Управо то ме је мотивисало да све добро до сада урађено у нашем граду и Семберији, очувамо, да реализујемо капиталне и квалитетне пројекте који ће допринијети даљем развоју нашег града“, рекао је др Петровић и нагласио да ће и даље давати свој максимум и као члан странке, као одборник, као љекар, али комшија и пријатељ.

На конференцији је било питања и о акутуелним политичким дешавањима, потенцијалним коалицијама, јавним или тајним сусретима лидера партија. Потпредсједник СДС и предсједник ГО СДС Бијељина Мићо Мићић рекао да се не жели бавити спекулацијама, ни шта би било кад би било.

- Интерес наших грађана и развоја нашег града су нам приоритет. СДС води одговорну политику у нашем граду, а тако и настављамо. Преговарамо са свима, како је више пута речено, а са нашим предсједником странке се договарамо“, рекао је Мићић и нагласио да СДС јача своје редове, што се види и по конференцији на којој је озваничен повратак у СДС, одборника др Љубише Петровића.

Семберија ИНФО - О. Стјепановић
​Фото - Б. Милошевић