Обиљежена крсна слава ДНС-а :: Semberija INFO ::

 

Обиљежена крсна слава ДНС-а


 Градски одбор Демократског народног савеза обиљежио је крсну славу странке – Светог великомученика Димитрија, а предсједник ГО ДНС-а Милан Дакић изјавио је да ова странка дочекује славу са испуњеним циљем – обезбијеђеним мјестом за једног посланика из Бијељине у Народној скупштини Републике Српске.
 
"Имамо више разлога да прославимо крсну славу. Ово је 18. пут како је обиљежавамо, а на недавно завршеним изборима успјели смо да извршимо задатак који нам је поставила странка – да имамо једног посланика из Бијељине. У оквиру ове изборне јединице добили смо још једно посланичко мјесто, и мислим да ће ови људи помоћи нашој регији'', навео је Дакић.
 
Он је истакао да ДНС има и већи број посланика у односу на претходни састав посланичког клуба, што показује да је велики број људи у РС уз ову странку.
 
"Борићемо се да будемо достојни нашег слогана 'Ријеч је ријеч', да одговорно одржимо обећања из изборне кампање, да будемо уз грађане и представљамо своје средине и локалне заједнице из којих долазимо'', додао је Дакић.
 
А.Љ.