Званично пуштен у рад нови портал Владе Брчко дистрикта БиХ :: Semberija INFO ::

 

Званично пуштен у рад нови портал Владе Брчко дистрикта БиХ


Нови портал Владе Брчко дистрикта БиХ од сриједе, 14. новембра 2018. године, налази се на располагању јавности. Нови портал подразумијева, осим централног www.vlada.bdcentral.net, и шеснаест сајтова одјељења Владе Брчко дистрикта БиХ, Уреда градоначелника, Дирекције за финансије, Уреда координатора Брчко дистрикта БиХ у Вијећу/Савјету министара БиХ и Уреда за управљање јавном имовином.

Редизајнирана верзија веб странице Владе Брчко дистрикта БиХ, израђена с намјером да нашим грађанима пружи лакши приступ информацијама у раду Владе и институција Брчко дистрикта БиХ.

Сви сајтови су, приступом преко посебног интернет домена, прилагођени приказу на мобилним уређајима. Администрација сајтова је пренесена на органе управе који ће бити одговорни за садржаје који буду постављани на сајтове, а централну координацију ових активности ће вршити Сектор за информисање Владе Брчко дистрикта БиХ који је задужен и за ажурирање централног сајта Владе и сајта Уреда градоначелника.

Због количине садржаја који је пребачен са старог сајта могуће су евентуалне грешке у новој верзији портала. Стога позивамо све грађане да нам се за све сугестије обрате на е-маил веб уредника [email protected] .

Стара верзија wеб странице www.bdcentral.net биће у функцији до краја године са садржајима који се тренутно на њој налазе.