Градоначелник Мићо Мићић честитао Божић суграђанима који овај празник обиљежавају по грегоријанском календару :: Semberija INFO ::

 

Градоначелник Мићо Мићић честитао Божић суграђанима који овај празник обиљежавају по грегоријанском календару


Поводом наступајућег Божића по грегоријанском календару, суграђанима који Дан Христовог рођења прослављају 25. децембра упућујем срдачне честитке и жеље да дани празника буду прожети срећом и љубављу, а да домове вјерника, уз празнични дух, испуни благостање и блискост са породицом, пријатељима и сусједима.

Божићем по грегоријанском календару почиње низ великих зимских празника којима прослављамо нови живот. Улазимо у период године када нас празници на најљепши начин подсјећају на важност међусобног поштовања, солидарности, повјерења и разумијевања. Ако будемо његовали ове вриједности сваког дана, а не само на Божић и велике празнике, показаћемо да смо достојни слављења Христа, што то ће бити важан допринос у прављењу нашег Града и Семберије бољим мјестом за живот.

Све суграђане који славе Божић 25. децембра позивам да подијеле празничну радост са суграђанима других вјера и тако допринесу међусобном упознавању и зближавању грађана Бијељине.