Тривковић: Мој приоритет је помоћ семберском пољопривреднику :: Semberija INFO ::

 

Тривковић: Мој приоритет је помоћ семберском пољопривреднику


Дужност вршиоца дужности начелника Одјељења за пољопривреду у Градској управи града Бијељине данас је  званично  преузео магистар пољопривредних наука Стеван Тривковић.

Као стручњак у области пољопривреде, са двадесетгодишњим искуством, обећава да ће дати максимум како би унаприједио дјелатност Одјељења за пољопривреду. 

- Мој приоритет ће бити помоћ пољопривредним произвођачима, да идемо у правцу стварања бољих услова како бисмо ојачали домаћег произвођача. Данас је императив производња здраве хране и настојаћемо да средства која има Одјељење за пољопривреду везано за подстицај усмјеримо на подршку домаћој производњи и да помогнемо људима у овој ситуацији каква јесте. Ширење епидемије корона вируса утицало је и на пољопривредну производњу која такође трпи значајне губитке, а ми ћемо учинити колико можемо како би се настала штета ублажила, изјавио је Стеван Тривковић.

Тривковић овом приликом подсјећа како све земље свијета воде стратешке битке за производњу хране, а ми имамо срећу да наша Семберија има изузетно велики потенцијал за производњу здраве хране. 

- Семберија има потенцијал и ми морамо поклонити максималну пажњу квалитетној пољопривредној производњи, поручује в.д. начелник Одјељења за пољопривреду, магистар пољопривредних наука Стеван Тривковић. 

Семберија инфо