СТРАНЦИ ДЕМОКРАТСКЕ СРПСКЕ СЕМБЕРИЈА - МИЋО МИЋИЋ ВЕЋ ПРИСТУПИЛО 2.000 ЧЛАНОВА :: Semberija INFO ::

 

СТРАНЦИ ДЕМОКРАТСКЕ СРПСКЕ СЕМБЕРИЈА - МИЋО МИЋИЋ ВЕЋ ПРИСТУПИЛО 2.000 ЧЛАНОВА


Новоформирана странка, настала прије само неколико мјесеци је за кратак временски период освојила симпатије становника Семберије. Наиме, на самом почетку политичког дјеловања странци су приступила звучна имена из политичког и јавног живота, сигурни да она настаје због правих вриједности. Касније се испоставило да у народу постоји велики број истомишљеника, оних којима је приоритет добробит Семберије.

Радује нас што су грађани препознали који су циљеви и приоритети СДС Семберија, што се наша породица свакодневно повећава. Од самог почетка нам је на првом мјесту напредак нашег града, да се из дана у дан све више развија и постане лидер у Републици Српској и БиХ. Има ту много људи који су дуго били пасивни или су незадовољни отишли из политике у ранијим периодима , али су сада препознали нову енергију и враћају се у политички живот. Ипак, највећи број новоучлањених чине млади, образовани људи који су раније били незаинтересовани за бављење политиком, а који су се идентификовали с нашом партијом-поручили су из СДС Семберија.

Како у странци тврде, идеја на којој су настали је повезаност политике и народа, посвећеност интересима грађана, добробит локалне заједница са циљем започињања нових и реализацијом започетих пројеката. Ако је судити до сада, на добром су путу да све зацртано и остваре те покажу свим невјерним Томама да су озбиљни у намјери да Бијељина постане истински Град Будућности као што каже већ добро познати слоган.