Дом здравља: Најважнији су нам задовољни пацијенти :: Semberija INFO ::

 

Дом здравља: Најважнији су нам задовољни пацијенти


Бијељински Дом здравља је током 2018. године постигао одличне резултате и све што је планирано, реализовано је, речено је на традиционалном пријему за пословне сараднике и медије. Директор Дома здравља Душко Миловановић је нагласио да су веома задовољни што имају позитивне оцјене од корисника услуга ове здравствене установе и додао да констатно раде на стварању услова за што бољу здравствену заштиту грађана.


 
- У овој години смо комплетно опремили и отпочели са радом Службе за радиолошку и ултра звучну дијагностику, опремили смо и пустили у рад објекат вешераја, централне стерилизације и почели смо са радом у новом објекту у Новој Јањи, рекао је Миловановић. Он је најавио да ће у наредној години радити на побољшању приступа особама са инвалидитетом и теже покретним особама, планирају изградњу лифта, куповину два нова санитетска возила и дугу потребну опрему. Замјеник директора Игор Новаковић, изразио је задовољство стабилношћу пословања Дома здравља.

- Имамо све вријеме коректну сарадњу са пословним партнерима, као и са Градском управом, ресорним министарством и Фондом здравствене заштите РС, рекао је Новаковић. Из ове здравствене установе поручују да настављају са стварањем услова за још бољу здравствену заштиту становништва, јер задовољани пацијенти су им најважнији.

О.Стјепановић
Фото: Б.Милошевић