Организација породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила: Пакетићи за малишане :: Semberija INFO ::

 

Организација породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила: Пакетићи за малишане


Градска организација породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила,  подијелила је 31. dецембра, више од 150 пакетића дјеци потомака погинулих бораца Бијељина, уочи Нове године у Галерији Центра за културу.  Свечаност су уљепшали Дјед Мраз и добре виле који су се побринули за веселу атмосферу, а предсједник Градске организације Дарко Стевић, истакао је да је ово друга година од како организују подјелу пакетића дјеци својих чланова, а први пут у овом обиму.



- Ове године смо новогодишњим пакетићима обрадовали више од 150 малишана, а пакетиће смо набавили из сопствених средстава. На овај начин симболично обиљежавамо завршницу наших активности у 2018. години. Хвала свима који су у претходних годину дана подржали наш рад, а већ сад најављујемо да ћемо у наредној години наставити сарадњу са породицама заробљених и погинулих бораца и несталих цивила. Надам се да ћемо и у 2019. години имати подршку установа и предузећа у Граду у нашим настојањима да побољшамо положај ових породица“, рекао је Стевић уз честитку поводом предстојећих празника.
-Свим суграђанима, а посебно нашим члановима и сарадницима, желимо срећне новогодишње и божићне празнике и успјешну нову годину, поручио је Стевић.

​О.Стјепановић