ПЕРИЋ: ОПШТИНА УГЉЕВИК ПОДРЖАВА СВЕ СПОРТСКЕ АКТИВНОСТИ :: Semberija INFO ::

 

ПЕРИЋ: ОПШТИНА УГЉЕВИК ПОДРЖАВА СВЕ СПОРТСКЕ АКТИВНОСТИ


Начелник Угљевика Василије Перић уручио је данас косачицу за траву Фудбалском клубу „Стријелац“ из Тутњевца чију је набавку финансирала ова општина са 5.400 КМ.

Перић је истакао да је овај клуб примјер доброг рада и организованости и честитао свим фудбалерима улазак у већи ранг такмичења.



Он је додао да општина Угљевик константно улаже у спорт.

„У претходном периоду овдје у Тутњевцу, направили смо диван амбијент, изградили смо објекат за потребе клуба, те приступног пута, јавне расвјете и ограду, и на тај начин смо створили добре услове за рад а од укупно 22 фудбалера, 21 из Тутњевца чиме смо посебно задовољни", подсјетио је Перић и најавио наставак даљег улагања у све спортске клубове и удружења са подручја ове општине.

Потпредсједник клуба Далибор Јовановић рекао је да је остварен велики успјех,  улазак у већи ранг такмичења без иједног пораза или неријешеног резултата.

„Имамо огромну подршку од општине Угљевик на чему смо им захвални а наш циљ је да наставимо са добрим резултатима и да напредујемо и у наредној сезони будемо у још већем рангу“, рекао је Јовановић.

Медаље и пехар фудбалерима из Тутњевца додијелио је представник Фудбалског савеза „Брчко дистикт“ Лазо Алексић.

Алексић је рекао да је Фудбалски клуб „Стријелац“ ушао у четврти ранг такмичења група „Посавине“ који припада Фудбалском савезу подручја Семберије, Мајевице и Бирач.

​Општина Угљевик