ПДП БИЈЕЉИНА: КАНДИДАТИ ЗА ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ :: Semberija INFO ::

 

ПДП БИЈЕЉИНА: КАНДИДАТИ ЗА ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ


Градски одбор ПДП-а Бијељина представио је листу кандидата за локалне изборе, а носилац листе је предсједник ГО ПДП-а Славиша Марковић, који је истакао да очекују добре резултате на предстојећим изборима.

На другој позицији на листи је Јована Станојевић Видаковић, а потом слиједе 3. Милан Бујиновић, 4. Миленко Вићановић, 5. Марјена Дакић, 6. Милорад Стјепановић, 7. Далиборка Мијатовић, 8. Мирослав Лазаревић, 9. Јелена Милошевић, 10. Радосав Ђокић, 11. Нада Симић, 12. Цвијетин Вилотић, 13. Љиљана Ђорђић Анчић, 14. Слободан Видаковић, 15. Мирослав Кулић, 16. Јелена Савић, 17. Драган Вуковић, 18. Ружица Симић, 19. Младен Матић, 20. Немања Мичевић, 21. Зорица Перић, 22. Драган Михојлић, 23. Јелена Бановић, 24. Владимир Тодоровић, 25. Марио Томић, 26. Маја Поповић, 27. Зоран Станкић, 28. Мирјана Иванковић, 29. Радан Божић, 30. Марко Живановић, 31. Милена Бајић Шкорић, 32. Божидар Драгичевић, 33. Тијана Николић, 34. Николина Глуховић, 35. Петар Видаковић и 36. Мирослав Ђукић. 



- Носилац сам самосталне одборничке листе ПДП-а са 36 кандидата од којих је њих 16 раније учествовало на изборима, а 20 је нових. Очекујемо велику подршку бирача због досљедне политике коју наша партија води у Бијељини“, рекао је Славиша Марковић и позвао грађане да изађу на изборе и гласају за кандидате који ће искрено радити за бољу будућност Бијељине.

Далиборка Мијатовић, предсједник бијељинског Форума жена ПДП-а и један од кандидата са одборничке листе, рекла је да се на изборној листи налази 15 жена и да очекују да бар двије од њих освоје одборничке мандате.

- Наш циљ је мотивација и оснаживање жена за што веће учешће у политичком животу локалне заједнице. Наставићемо са хуманитарним радом, јачаћемо сарадњу са невладиним организацијама и посебну пажњу ћемо посветити рјешавању проблема мајки и дјеце“, рекла је Мијатовићева.

ГО ПДП ће на локалним изборима у Бијељини, подршку дати заједничком кандидату ПДП и СДС Љубиши Петровићу.

Семберија инфо - О.Стјепановић