УДРУЖЕЊЕ ЖЕНА ОБОЉЕЛИХ ОД КАРЦИНОМА ДОЈКА - ГЕА: Годишња скупштина :: Semberija INFO ::

 

УДРУЖЕЊЕ ЖЕНА ОБОЉЕЛИХ ОД КАРЦИНОМА ДОЈКА - ГЕА: Годишња скупштина


Сутра, уторак 25.8.2020. године, ће бити организована Годишња скупштина Удружења жена обољелих од карцинома дојке ,,Геа''. Скупштина ће бити у Хотелу ,,Дрина'' у Бијељини, са почетком у 17 часова.

- С обзиром да је преминула наша предсједница, Гордана Ступар, на Скупштини ћемо, изабрати ново руководство и органе управе. То је прилика и да се осврнемо на протекли период и да планирамо наредне кораке. Жеља нам је да и убудуће оправдавамо повјерење које нам је указивала Градска управа на челу са градоначелником Мићом Мићићем'', најавила је Ђуја Пејић, потпредсједница Удружења ,,Геа''.

Имајући у виду актуелну епидемиолошку ситуацију, на Скупштини ће, како је потврдила Ђуја Пејић, посебна пажња ће бити посвећена заштити од корона вируса.

- Јасно је да је здравље свих нас на првом мјесту, али здравље жена које су обољеле од карцинома, посебно треба штитити. Због тога ћемо разматрати које су то мјере најважније и како се понашати у овој ситуацији'', прецизирила је потпредсједница ,,Гее'' и потврдила да ће и организација сутрашње Годишње скупштине задовољити све неопходне епидемиолошке мјере сигурности.

Геа / Семберија инфо