КОАЛИЦИОНА ПОДРШКА ТАСОВЦУ ЗА НАЧЕЛНИКА УГЉЕВИКА :: Semberija INFO ::

 

КОАЛИЦИОНА ПОДРШКА ТАСОВЦУ ЗА НАЧЕЛНИКА УГЉЕВИКА


Предсједник СНСД-а Милорад Додик, након потписивања споразума осам странака о подршци Милутину Тасовцу као заједничком кандидату за начелника општине Угљевик, рекао је да је окупљање важно за Републику Српску и сваку локалну заједницу.

-Гдје год имамо овакву синергију, имамо и добре резултате и учинићемо што је могуће више да направимо конекцију између локалног и републичког нивоа власти јер ни већа мјеста, као што су Бијељина и Добој, нису могла да издрже изолацију у том погледу”, рекао је Додик и додао да коалиција партија на нивоу РС успјешно функционише и даје политичку снагу РС да се бори и даље за свој статус. 

-Без јаке коалиције нема ни политичке снаге и зато је важно да добијемо и општину Угљевик, као што ћемо сигурно побиједити у од 55 до 63 општине”, истакао је Додик. Он је нагласио да је кандидат за начелника општине Угљевик, Милутин Тасовац, “човјек за ново вријеме”.  Кандидат СНСД-а за начелника Угљевика, Милутин Тасовац, нагласио је да ће на локалним изборима у новембру у овој општини бити коначно направљена промјена власти која траје 20 година. 

-Зато је потребан велики рад и слога и нећемо се бавити само критиком, него ћемо понудити програм развоја Угљевика за будућност”, најаво је Тасовац.