Петровић: За тренутни састав већине у Бијељини нико од грађана није гласао :: Semberija INFO ::

 

Петровић: За тренутни састав већине у Бијељини нико од грађана није гласао


Петровић: За тренутни састав већине у Бијељини нико од грађана није гласао
 
На предстојећим изборима тражим подршку гласача и власти и опозиције у Бијељине који су преварени политичким диловима различитих актера. Ја сам слободоуман, нисам поткупљен, нисам уцијењен. Спреман сам подједнако радити за интересе свих грађана – истакао је др Љубиша Петровић, кандидат Српске демократске странке за градоначелника Бијељине.
 
„Вријеме је да отворено разговарамо са свим грађанима Бијељине који знају да су преварени политиканством различитих људи у Бијељини током ове године. За тренутни састав већине у Бијељини нико од грађана није гласао“ – казао је др Петровић.
 
Он је нагласио да је спреман уложити сав свој интелектуални, организациони, стручни и сваки други напор за бољу и напреднију Бијељину.
 
„Вријеме је за темељне промјене у граду које ће остати у смислу да се сваки појединац осјећа признатим. Спреман сам и саслушати, предлагати рјешења и мукотрпно, марљиво радити у интересу свих грађана Бијељине“ – истакао је Петровић.
 
Кандидат СДС-а за градоначелника Бијељине је истакао да подршка пољопривредницима у Бијељини мора бити значајнија.
 
„Одговорно тврдим да средстава у Аграрном фонду има довољно да би могао да се испоштује далеко већи број пољопривредника са далеко већим средствима - да подстицај по утовљеном грлу не буде 60 или 70 КМ за пољопривредника који га храни 11 до 12 мјесеци мукотрпно. Тај подстицај Аграрног фонда мора да буде 250 КМ“ – нагласио је др Љубиша Петровић.
 
Петровић је казао да као љекар разумије проблеме са којима се сусрео здравствени сектор и здравствени радници током епидемије корона вируса.
 
„Врло добро знам како је здравственим радницима када морају радити и по 8 сати у заштитним одијелима. Знам како је борити се за људски живот. Моја подршка мојим колегама, здравственим радницима, неће изостати“ – закључио је Петровић.
 
СДС - Сектор за политику и медије