АКТИВ МЛАДИХ ЦРВЕНОГ КРСТА БИЈЕЉИНА ''ЈЕДАН СЛАТКИШ ЈЕДНО ДИЈЕТЕ'' :: Semberija INFO ::

 

АКТИВ МЛАДИХ ЦРВЕНОГ КРСТА БИЈЕЉИНА ''ЈЕДАН СЛАТКИШ ЈЕДНО ДИЈЕТЕ''


Обавјештавамо Вас да ће у периоду од 12.12.2022. године до 17.12.2022. године Актив младих Црвеног крста Бијељина у сарадњи са волонтерима средњих школа и локалним маркетима спровести акцију под називом ’’ЈЕДАН СЛАТКИШ ЈЕДНО ДИЈЕТЕ’’ у којој за циљ имамо скупити велики број слаткиша које ћемо у виду новогодишњих пакетића уручити дјеци социјалне категорије и удружењима која се том категоријом баве.

’’ЈЕДАН СЛАТКИШ ЈЕДНО ДИЈЕТЕ’’ је акција Већ можемо рећи традиционална, у прошлогодишњој акцији је скупљено и подијељено 1660 новогодишњих пакетића, уколико ове године достигнемо исти број сматраћемо акцију више него успијешном а очекујемо и већи одзив него претходних година.

Како се придружити акцији? Наши волонтери ће од 12.12. до 17.12. бити на улазима маркета који су подржали акцију те обавјештавати посјетиоце о спровођењу акције, то јесте замолити их да, уколико су у могућности, купе било који слаткиш и исти предају волонтерима по изласку.

По завршетку акције веома транспарентно извјештај о подијељеним пакетићима сви учесници ће имати прилику видјети на нашој званичној Фацебоок станици: Црвени крст Бијељина.

Обзиром на досадашње искуство, добар одзив, подршку и нашу транспарентност сматрамо да ће акција бити спроведена у најбољој могућој новогодишњој атмосфери те позивамо све заинтересоване да нам се придруже.

Наши волонтери ће се налазити у сљедећим објектима:

- Маркети ’’БОСТ’’

- Маркет ’’Фортуна’’

- Маркет ’’ ТРОПИЦ’’ тржни центар ЦитyМалл

- Маркет ’’ЕКО’’

- Мегамаркет ’’ФИС’’