АД „ГРАД“: У ПУНОМ ЈЕКУ СУ ПРИПРЕМЕ ЗА „ИНТЕРАГРО 2024“ :: Semberija INFO ::

 

АД „ГРАД“: У ПУНОМ ЈЕКУ СУ ПРИПРЕМЕ ЗА „ИНТЕРАГРО 2024“


У Бијељини је јуче отворен 13. Међународни сајам туризма и гастрокултуре „Бијељина 2024“ на којем је своје производе и услуге представило 88 излагача из шест земаља. Међу излагачима се налази и бијељинска компанија АД ГРАД.

-АД ГРАД је, у Бијељини и околини препознатљив по неколико важних дјелатности. Међутим, оно по чему смо препознати далеко изван Семберије јесте Међународни сајам пољопривреде „Интерагро“ који ћемо ове године у септембру организовати по 22. пут. Овај сајам је одавно постао бренд Семберије, Републике Српске и Босне и Херцеговине позиционирјући се у регионалним оквирима одмах иза сајмова пољопривреде у  Новом Саду и Бјеловару. Прошле године смо учинили велики искорак када је у питању организација и повећање броја излагача а ове године планирамо наставити у том правцу. Ова два дана смо на Сајму туризма у Бијељини и стојимо на располагању свим заинтересованим посјетиоцима да их упознамо са свим информацијама које се тичу сајма „Интерагро 2024“ али и других дјелатности из дјелокруга рада АД ГРАД“, рекли су за „Семберија ИНФО“ на изложбеном штанду АД „ГРАД“ Бијељина.

Прије два дана одржана је прва сједница Организационог одбора 22. Међународног сајма пољопривреде, лова и риболова „Интерагро 2024“ на којој је изабран предсједник и три потпредсједника. За предсједника је изабран помоћник министра за пољопривреду, водопривреду и шумарство у Влади РС др Саша Лалић, а потпредсједници су Сретен Вучковић, представник Градске управе и руководилац Одјељења за пољопривреду у ГУГ Бијељина, затим Драган Шепа, генерални секретар Привредне коморе Републике Српске и Ратомир Драганић в.д. генералног директора АД „ГРАД“ . Генерални покровитељи сајма су Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде РС и Град Бијељина.

Семберија инфо