Честитка поводом 1. маја – Празника рада :: Semberija INFO ::

 

Честитка поводом 1. маја – Празника рада


Поводом Првог маја – Међународног празника рада свим грађанима Брчко дистрикта Босне и Херцеговине упућујемо искрене честитке, уз жељу да заједничким радом и напором створимо боље услове живота и рада у нашој заједници.
 
Први мај је симбол борбе за радничка права и израз радничке солидарности и он нас подсјећа да је неопходно улагати свакодневне и максималне напоре како бисмо побољшали статус радника и обезбиједили остваривање једног од најважнијих права – право на рад.
 
Влада Брчко дистрикта Босне и Херцеговине свјесна је тешког стања радника и препрека на које грађани наилазе у остваривању свог основног права. Стога, наша опредијељеност је да оснажимо радничка права кроз различите механизме: додјелом привредних подстицаја, пружањем подршке новим пословним иницијативама, запошљавањем младих кроз бројне програме и заједничким дијалогом са синдикатима. Предан и континуиран сараднички рад је кључан за стварање бољег животног амбијента, у којем ће радници уживати сва права која су им гарантована највишим домаћим и међународним актима.
 
У жељи да у добром расположењу проведу предстојећи празник, свим грађанима Дистрикта честитамо Међународни празник рада.
 
 
Градоначелник

Прим. др Зијад Нишић

Замјеник градоначелникa

Др Анто Домић