Начелник Перић даровао мале фудбалере - ШАМПИОНЕ РЕГИЈЕ: “ЈУРИШ” НА ВРХ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ :: Semberija INFO ::

 

Начелник Перић даровао мале фудбалере - ШАМПИОНЕ РЕГИЈЕ: “ЈУРИШ” НА ВРХ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ


Начелник општине Угљевик Василије Перић са сарадницима угостио је данас екипу малог фудбала Основне школе “Алекса Шантић” из Угљевика која је освојила прво мјесто на регионалном такмичењу регије Семберије, Мајевице и Бирач те се пласирала на републичко такмичење.
 
Перић је младим фудбалерима пожелио срећу на предстојећем републичком такмичењу у Бања Луци и уручио им комплет дресова као и дресове за женску екипу за шта је из буџета општине Угљевик издвојено 1.000 КМ


 
-Поносан сам на овај фантастичан резултат који су остварили момци из наше угљевичке основне школе а увјерен сам да је то и резултат нашег марљивог рада у претходном периоду и стварања услова за развој спорта код дјеце гдје смо несебично материјално и на све начине помагали Школу спорта, фудбала, кошарке, пливања али и улагали у спорт и спортску инфрасттруктуру-истакао је Перић.
 
Посебно је Перић честитао угљевичким младим фудбалерима јер су међу најбољих шест екипа у Српској у конкуренцији од 180 школа.
 
-Наша дужност и обаваза је да истичемо најбоље и они су наши шампиони, златни момци који на најбољи начин презентују наш Угљевик-додао је Перић.
 
Капитен екипе Драган Петровић захвалио је на даровима и изразио очекивање да ће поново остварити резултат који ће обрадовати Угљевичане.
 
-Потрудићемо се да освојимо једну од медаља-нагласио је Петровић.
 
Наставник физичког васпитања Игор Стевановић, који са клупе предводи ову екипу,  истакао је људске особине ових момака и додао да су изузетно посвећени спорту и фудбалу.
 
-Они су својом жељом, мотивима и радом заслужили  републичко такмичење. У огромној конкуренцији они су побиједили на регионалном такмичењу и доказали да су најбољи. На републичком такмичењу који ће се одржати од 15. до 17. маја У Бања Луци представићемо наш Угљевик и нашу општину у најбољем свијетлу-рекао је Стевановић и захвалио за подршку начелнику Перићу и општинској управи.
 
Пријему су присуствовали директор Основне школе “Алекса Шантић” из Угљевика Владимир Ђокић, предсједник Скупштине општине Угљевик Зоран Лазић, замјеник начелника Вања Зекић, начелник Одјељена за Финансије Ружа Јовић и начелник Одјељења друштвених дјелатности Верица Петровић.