СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА: ЗА БОЉУ СРПСКУ :: Semberija INFO ::

 

СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА: ЗА БОЉУ СРПСКУ


Foto
Предсједник СП и актуелни министар у Влади РС Петар Ђокић, истакао је да СП у нови предизборни циклус улази са великим очекивањима, а то значи, како је рекао, “да очекују нову, квалитетну и велику подршку грађана Републике Српске, с разлогом”.
 
-Своје послове смо као партија проекле четири године обављали савјесно и одговорно, радили смо за добробит РС, а то се на многим мјестима може провјерити и потврдити. Желимо и даље наставити да радимо савјесно и одговорно за развој Републике, а он ће се осигурати кроз убрзан економски раст. Нама је приоритет економски раст Републике, а тај раст се може остварити кроз нове инвестиције. Већ смо неке започели и подсјетићу да имамо активних 2,2  милијарде  КМ само у области енергетике, за коју сам ја задужен у Влади РС. Нове инвестиције ће осигурати новац за веће пензије, плате, здравство и образовање, пољопривреду и индустрију”, рекао је Ђокић и нагласио да СП подржава кандидате СНСД за предсједника РС и члана Предсједништва БиХ.

Предсједик ГО СП Бијељина Недељко Јовић је истакао да имају велику подршку у Бијељини и да очекује најмање два посланичка мандата.     
 
-Социјалистичка партија ће имати одличне изборне резултате, у коалицији смо са НДП и Српским покретом из Братунца, а сви ћемо се трудити и залагати да стварамо љепши амбијент у Бијељини и цијелој Републици Српској”, рекао је Јовић. Дружење социјалиста почело је у Бијељини у свечаном салону Монацо, а кампању воде под слоганом  “За бољу Српску”.

(Семберија инфо)