СНСД БИЈЕЉИНА – МИ НЕМАМО КАМПАЊУ. НАША КАМПАЊА ТРАЈЕ СВАКИ ДАН. :: Semberija INFO ::

 

СНСД БИЈЕЉИНА – МИ НЕМАМО КАМПАЊУ. НАША КАМПАЊА ТРАЈЕ СВАКИ ДАН.


Foto: Semberija info
У Центру за културу „Семберија“ вечерас је одржана „Конвенција СНСД“ на којој су представљени кандидати из Бијељине који ће под заставом ове странке изаћи на Опште изборе 2022. Прије почетка програма окупљеним представницима градских медија обратили су се челни људи Градског одбора СНСД Бијељина.



-Са вечерашњег скупа желимо послати поруку саборности, заједништва и да представимо наше кандидате за Народну скупштину Републике Српске и Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине. Наш крајњи циљ је да другог октобра остваримо још једну побједу и да у наредне четири године имамо Милорада Додика на мјесту предсједника Републике Српске и Жељку Цвијановић на мјесту српског члана Предсједништва БиХ“, рекао је Мирослав Миловановић, предсједник Градског одбора СНСД-а Бијељина.



-Долазе нам одговорна и тешка времена. Одговорни људи су нам потребни за то. Одговорни и доказани људи за то су Милорад Додик за предсједника Републике Српске и Жељка Цвијановић за члана Предсједништва БиХ. Они су знали  у претходном периоду заступати Републику Српску на прави начин. Одговорни људи иза којих стоје дјела која се могу видјети. Насупрот оних других, истрошених политичара са пропалим политикама. Или оних политичара који желе да се уче, или да се коцкају Републиком Српском. Ми немамо право, народ Републике Српске нема право да им дозволи да се коцкају Републиком Српском“, поручио је Војин Митровић, актуелни министар саобраћаја и комуникација у Вијећу министара БиХ.



-У Центру за културу вечерас се осјећа позитивна енергија и то је знак да је СНСД спреман на још једну велику побједу на предстојећим изборима. Вечерас ћемо представити наше кандидате, људе који траже повјерење нашег народа. Ми, са правом очекујемо да ћемо то повјерење и добити. Претходне четири године смо вриједно радили у интересу свих грађана Републике Српске“, истакао је Недељко Ћорић, министар саобраћаја и веза у Влади Републике Српске, истичући да вечерас неће трошити ријечи на политичке опоненте који се, по њему, нису показали достојним управљања Републиком Српском.



(Семберија инфо)