ЛИСТА ЗА ПРАВДУ И РЕД: У ТОКУ ЈЕ НАЈНЕПОШТЕНИЈА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАЊА :: Semberija INFO ::

 

ЛИСТА ЗА ПРАВДУ И РЕД: У ТОКУ ЈЕ НАЈНЕПОШТЕНИЈА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАЊА


Foto
У Бијељини је данас одржана конференција за медије листе „За правду и ред – Небојша Вукановић“ на којој су представљени кандидати ове листе за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице 6. Данашњим изласком у јавност означили су почетак своје овогодишње предизборне кампање.

-Листа „За правду и ред – Небојша Вукановић“ тек данас почиње предизборну кампању. Ми јесмо и трудићемо се да будемо другачији од осталих. Ми смо одлучили да првих неколико дана ћутимо и ћутањем укажемо на злоупотребе јавних функција и трошење јавних средстава у промотивне сврхе. У овој кампањи ми нећемо трошити велике паре, посвећени смо раду и непосредном контакту са нашим гласачима. Сви који имају жељу да са нама разговарају на актуелне теме, нека нас позову ми ћемо се сигурно одазвати. Позвао бих грађане да нам на изборима дају свој глас и своје повјерење а ми ћемо сигурно бити достојни њиховог гласа и повјерења“, рекао је Драган Ђорђић, носилац листе „За правду и ред – Небојша Вукановић“ из ИЈ 6 за Народну скупштину РС.

Бранкица Петричевић је представила основне програмске циљеве листе „За правду и ред – Небојша Вукановић“. Прокламовани циљеви се тичу изградње праведне, одговорне и рационалне државе, враћања дигнитета и достојанства институцијама Републике Српске, равномјерног економског развоја свих крајева Републике, бескомпромисне борбе против криминала и корупције...



-На почетку смо једне од најпрљавијих и најнепоштенијих предизборних кампања. Овдје нема никаквог полагања рачуна. Сранка на власти треба да нам каже зашто нас је све мање, зашто нам је животни стандард све нижи, зашто људи бјеже из ове државе, зашто смо најсиромашнија држава са највише милионера... Као отац три студента, као отац три пунољетне младе особе које имају право гласа упутио бих позив свој тој младој генерацији да се не продаје. Овој држави су у времену пред нама потребни млади људи. Стога позивамо све младе да дођу, да нам се придруже, да буду онај пријеко потребни коректив у нашем друштву“, изјавио је Славиша Цацановић, један од кандидата са листе „За правду и ред – Небојша Вукановић“.

Листа „За правду и ред – Небојша Вукановић“ подржаће кандидатуру Јелене Тривић за предсједника Републике Српске.

(Семберија инфо)