СЛАВЕНКО РИСТИЋ У АМАЈЛИЈАМА: НЕ ПОВЛАЧИМ СЕ ПРЕД ИЗАЗОВИМА, ДОКАЗ ЈЕ ТРБ :: Semberija INFO ::

 

СЛАВЕНКО РИСТИЋ У АМАЈЛИЈАМА: НЕ ПОВЛАЧИМ СЕ ПРЕД ИЗАЗОВИМА, ДОКАЗ ЈЕ ТРБ


„Када сам се 2012. године вратио из иностранства и одлучио да стечено знање и средства уложим у Технички ремонт Братунац, човјек који је повјеровао у моје намјере био је управо Милорад Додик. Девет година касније створили смо компанију са више од хиљаду запослених и задовољних људи који су остали да живе и привређују у својој Републици Српској – изјавио је вечерас у Амајлијама кандидат на листи СНСД-а за посланика у НСРС Славенко Ристић.

- Одрастао сам и најљепше године провео са мојим Бијељинцима и Семберцима. Управо због драгих лица и успомена сам се вратио, желећи да радим са својим народом. Технички ремонт Братунац сам преузео док је компанија имала дуг од 20 милиона конвертибилних марака и више од 200 незадовољних радника. Сада је то предузеће са свјетским реномеом и врхунским производима из области намјенске индустрије – навео је Ристић.

Он је истакао да никада није желио да се повуче пред изазовима и да је увијек био дио рјешења, а не проблема.

- Можете да провјерите шта сам чинио посљедњих девет година, помажући спортисте, културне раднике, здравствене установе, породице слабијег имовинског стања, али не да бих на тај начин прикупио поене, него да бих им пружио истинску подршку. Али бих вас исто тако замолио да провјерите шта су радили људи из опозиције, они који вам сада обећавају куле и градове – нагласио је Ристић.


 
Он је на предизборној трибини у Амајлијама, на којој су се представили кандидати за посланике у НСРС и кандидати за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ, поручио да су становници Српске „сами кројачи своје судбине“ и да ће моћи да промијене свијет једино ако промијене свијест и озбиљно приступе рјешавању важних питања њихове свакодневице.

- Пружите нам шансу, да се сутра не бисмо кајали гледајући како губимо Републику Српску - закључио је Ристић.