ИЗБОР ИЗМЕЂУ ПОЛИТИКЕ РЕЗУЛТАТА И ПОЛИТИКЕ ОБЕЋАЊА :: Semberija INFO ::

 

ИЗБОР ИЗМЕЂУ ПОЛИТИКЕ РЕЗУЛТАТА И ПОЛИТИКЕ ОБЕЋАЊА


Синоћ је у Дворовима одржан предизборни скуп коалиције окупљене око  СНСД-а на којем су представници партија које чине коалицију позвали окупљене грађане да на предстојећим изборима подрже Милорада Додика за предсједника Републике Српске и Жељку Цвијановић за члана Предсједништва БиХ из Републике Српске.



-За Републику Српску тренутно је најбитнији континуитет. Зашто континуитет? Свједоци смо тренутног стања у нашем друштву, а није боље ни у земљама окружења па ни у Европи. Много је изазова пред нама и морамо водити рачуна да нас у наредном периоду воде људи који су доказали да нас знају водити. Господин Милорад Додик и госпођа Жељка Цвијановић су нам на дјелу показали да у политици могу ријешити сваки проблем. Подршка њима је главни разлог нашег присуства овдје“, рекао је Милан Дакић, носилац листе Демократског савеза (ДЕМОС) за Народну скупштину из Изборне јединице 6.



- Републичка странка Српске није дискриминаторска. Ми не осуђујемо, не мрзимо. Ми само желимо право на суживот, на идентитет, на име и презиме, да знамо ко смо и шта смо. Ми данас бирамо између Републике Српске и европске Босне и Херцеговине која ће се утопити у глобалистички систем, у систем који нема никакву вриједност. Остаћемо људи без имена и презимена, без идентитета. Ситуација данас није добра. А као да је ситуација на Балкану икада била добра. Све досадашње тешке периоде пребродили смо зато што смо имали јаке лидере. Зато, другог октобра гласајмо паметно, гласајмо за Српску“, поручио је Славенко Ристић, кандидат за народну скупштину Републике Српске на листи СНСД-а.



- Желим најприје да вам кажем да су Милорад Додик и Жељка Цвијановић обезбиједили побједу за предсједника Републике Српске и српског члана Предсједништва БиХ. Будите увјерени у то. Овдје видите представнике странака које имају својих различитих ставова али једно имају заједничко. То су Милорад Додик за предсједника Републике Српске и Жељка Цвијановић за српског члана Предсједништва БиХ. Овдје у Бијељини, делегати коалиције „Договор за Бијељину“ у градској Скупштини подржали су преко 600 одлука које је предложио градоначелник Петровић. Преко 90% његових одлука које је упутио у Скупштину ми смо изгласали. Јер нам је битан интерес свих грађана Бијељине. А он прича да га Скупштина опструише у његовом раду. Другог октобра ми бирамо између политике резултата и политике обећања. Ко жели да види, видјеће шта је све урађено. Република Српска заслужује Милорада Додика за предсједника Републике Српске и Жељку Цвијановић за члана Предсједништва БиХ“, рекао је Мирослав Миловановић, предсједник Градског одбора СНСД-а Бијељина.


Семберија инфо - И. Гутић