Славенко Ристић у Дворовима: Поносни на Републику, поносни јер смо Срби! :: Semberija INFO ::

 

Славенко Ристић у Дворовима: Поносни на Републику, поносни јер смо Срби!


- На предстојећим Општим изборима бирамо између Републике Српске и „европске БиХ“ која жели да нестанемо у глобалистичком систему и да нам дјеца сутра не знају своје поријекло. Е па драги моји Семберци, ја не дам да изгубимо име и презиме, нити ћу допустити да се стидимо што смо Срби – поручио је синоћ у Дворовима Славенко Ристић, кандидат на листи СНСД-а за посланика у НСРС.



Ристић је на трибини у оквиру које су се обраћали представници Коалиције „Договор за Бијељину“, говорио о важности подршке предсједници Жељки Цвијановић и предсједнику Милораду Додику, „лидерима који су били уз Српску када је било најтеже“.

- Републичка странка Српске, чији сам лидер, ставила је свима до знања да ће увијек бити дио рјешења, а не проблема. Ту нема дилеме. Наш народ је изабрао свој пут још 1992. године, а сада сам са вама јединствен у циљу да тај пут сачувамо. Погледајте ову фотографију, на којој се Милорад Додик рукује са Путином, а Јелена Тривић са Кристијаном Шмитом! Треба ли још нешто појашњавати?! – упитао је Ристић.



Он је додао да су Срби имали државу и били дио цивилизоване европске заједнице, много прије оних који сада пропагирају европске вриједности.

- Вратити народу достојанство и сачувати и ојачати Републику Српску – то мора да буде наш примарни задатак. Гласајмо за Милорада Додика, будућег предсједника Републике Српске, и Жељку Цвијановић, будућег српског члана Предсједништва БиХ. Гласајмо паметно! – нагласио је Ристић.