Зоран Новаковић, бијељински олимпијац: Покрет Успјешна Српска имаће пуну подршку моје породице и пријатеља! :: Semberija INFO ::

 

Зоран Новаковић, бијељински олимпијац: Покрет Успјешна Српска имаће пуну подршку моје породице и пријатеља!


Чланови Покрета Успјешна Српска, проф др Златко Максимовић, са кандидатима за народне посланике у Републици Српској, др Немањом Јанковићем и доц. Др Живком Малић, посјетили су домаћинство Зорана Новаковића, чувеног спортисте, стрелца, јединог олимпијца којег Бијељина има.

- Захваљујем се љекарима, члановима Покрета Успјешна Српска, једни су од ријетких који су дошли да ме посјете након моје успјешне каријере, а имали су зашто – био сам првак Балкана 1985. године, а три године касније освојио сам Европско првенство у Чехословачкој. Тих година сам на свјетским првенствима био увијек међу првих 15, закључио је Зоран и додао да дуго прати рад Покрета и да је веома задовољан. 
- Поручујем им да остварују сјајне резултате као и ја, и на овим изборима ћу са својим укућанима и пријатељима подржати Покрет Успјешна Српска.



Др Немања Јанковић је рекао да овакви људи морају бити видљивији и они су покретачи развоја сваке локалне заједнице. 
- Зоран несебично преноси знање и вјештине младим кадровима и искрено се надам да ће се из редова младих изњедрити неко ко ће бити адекватна његова замјена, рекла је доц. Др Живка Малић.



- Проф. др Златко Максимовић изразио је задовољство што наш једини олимпијац има планове за унапређење спорта у нашој локалној заједници за наредни период и сматра да је заслужио апсолутну подршку нашег друштва у цјелини. Са оваквим људима свима нама у РС може бити боље,  истакао је проф др Златко Максимовић.