СЛАВЕНКО РИСТИЋ: ВАЖНО ЈЕ ПОМОЋИ СРБИМА, ГДЈЕ ГОД СЕ НАЛАЗИЛИ :: Semberija INFO ::

 

СЛАВЕНКО РИСТИЋ: ВАЖНО ЈЕ ПОМОЋИ СРБИМА, ГДЈЕ ГОД СЕ НАЛАЗИЛИ


- Бијељина је град спорта, а манифестације попут „Тројке из блока“ прилика су да будемо хумани и да помогнемо породицама које живе тешко, поготово Србима који су остали на Косову и Метохији, чувајући своја огњишта – изјавио је Славенко Ристић на отварању ИВ спортске манифестације „Тројка из блока“ на градском тргу у Бијељини.


 
Ристић, кандидат на листи СНСД-а за посланика у НСРС, навео је да годинама подржава рад Хуманитарне организације „Срби за Србе“, која је организатор „Тројке из блока“ – такмичења у шутирању тројки.


 
- Данас је више него икада важно да будемо хумани и помогнемо Србима, гдје год се налазили – истакао је Ристић, иначе дугогодишњи спортиста и европски шампион у каратеу.
 
Волонтер Хуманитарне организације „Срби за Србе“ Милан Ковачевић појаснио је да ће сав новац који буде прикупљен на вечерашњем такмичењу бити искориштен за адаптацију куће породице Ђурић из Батковића, која има петоро дјеце.


 
- Хуманитарна организација „Срби за Србе“ на подручју града Бијељина прошле године је прикупила 42.000 КМ и помогла породици Стојаковић из Новог насеља Јања у санирању куће – додао је Ковачевић.