СНСД: СТИПЕНДИСТИ ЊЕМАЧКИХ ФОНДАЦИЈА СУ ПОБЈЕГЛИ СА ГЛАСАЊА О САНКЦИЈАМА РУСИЈИ :: Semberija INFO ::

 

СНСД: СТИПЕНДИСТИ ЊЕМАЧКИХ ФОНДАЦИЈА СУ ПОБЈЕГЛИ СА ГЛАСАЊА О САНКЦИЈАМА РУСИЈИ


Свакодневна подршка народа државотворној политици СНСД  јасна је порука да ћемо побиједити на изборима и очувати Републику Српску, изјавила је на страначком скупу у Бијељини Милица Ловрић, кандидат СНСД за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице шест.



„Побједа Милорада Додика, Жељке Цвијановић и кандидатских листа СНСД обезбиједиће континуитет политике одбране Републике Српске и то је једини пут како би обезбиједили будућност и сигурност Српске“, рекла је Ловрићева на трибини у Сувом Пољу.



Кандидат на истој листи СНСД Златан Лазаревић рекао је на скупу да се у овој години обиљежавају три битне ствари за Српску: 30. година од њеног стварања, почетак промјене свјетског поретка и избори 2. октобра. Он је додао да су они који су бјежали из скупштинске сале када се гласало о санкцијама Русији стипендисти њемачких фондација.



„Политичком Сарајеву и њиховим западним менторима жури  се да укину Републику Српску јер знају да, ако то не ураде сада, никада више неће моћи урадити. Због тога је јако битно да изаберемо људе који јасно могу да се одреде по питању ЕУ, НАТО и Русије“, поручио је Лазаревић.



Кандидат на заједничкој листи СНСД за Народну скупштину Републике Српске Јованка Ђурђевић указала је на значај избора 2. октобра и позвала суграђане да гласају за озбиљне људе са листа СНСД и доказане лидере који су, како је навела, доказали да знају и могу да воде Српску. За оне коју су одбранили и сачували њен национални идентитет. 

Као мајка троје дјеце, Ђурђевићева је истакла и значајну подршку власти предвођене СНСД за вишечлане породице и незапослене мајке, те позвала младе и све људе којима је Српска у срцу  да се укључе у процесе јачања и развоја Републике Српске.